Brigidine college starts! 学校スタート! (佐藤)

I went to school on 29th and bought my school uniforms.  I love this hat so much!  But the uniforms are big for me!  They are my 2 host sisters who are in 11 grade and in 9 grade, and her friend who is in 8 grade (new pupil) I am in 10 grade here.  My host sisters are very kind and told about school to me and a new student in 8 grade.  I go to school by bus and train with them every day.  My friend who supports me at school is a kind, serious and nice friend for me.  She loves Japan and knows many things about Japan!  She said she would come to Otsuma tama soon!  She is in my home room.  I have English, math, science, social science, P.E and Religion classes at school. I chose music and textiles classes.  I enjoy my every classe so much now!
That school has 6 house colors and every student has one color depending on their homeroom.  The homeroom has all grade students from 8 to 12.  There are only 20-25 students in class!  My house color is red called CHANEL.

My friends in Brigidine

私は29日に学校へ行って制服などを準備しました。私はこの帽子が大好きです! でも、制服は私には少し大きいです。写真の子たちは11年生と9年生のホストシスターと8年生(新入生)です。私はここでは10年生です。私のホストシスターたちはとても優しくて私と新入生の女の子に一生懸命、学校について教えてくれました。毎日、彼女たちとバスと電車に乗って学校に通います。学校で面倒を見てくれているバディーの女の子は親切で真面目でとても素敵な友達です。日本が大好きで日本の事を色々知っています。近いうちに大妻多摩に行くと言っていました!彼女は私と同じホームルームにいます。私は英語、数学、理科(生物)、社会(世界史)、体育、宗教の授業があります。そして音楽と縫い物の授業を選択しました。私は今、全ての授業を楽しんでいます!この学校は6つのハウスカラーが有って全員の生徒がホームルームごとに色があります。ホームルームには8年生から12年生まで全ての学年の生徒がいてクラスには、たったの20から25人ほどです。私のハウスカラーは赤でシュネルと言います。