ブリスベンからのレポート 1月30日(佐藤)

昨日は制服を借りて、ぼうしや体操着、靴や水着を購入しました。
学校生活をホストシスターの二人が一生懸命教えてくれています。少し不安もありますがとても楽しみです。学校が始まるまでの出来事をレポートにしました。英語でも書きましたが受験生の小学生でも読めるとより良いと思ったので日本語でも書きました。私はいつも先生の Be smart and positive at any time!! を思い出しています!
ごきげんよう。

ブリスベン市内のセントラル駅

This is the Central Station near the shopping mall.

この木何の木、気になる

There is a public square of grass in front of the station.
After shopping, we sat on the grass and waited for my host father.
He works right near the station.  We went back home by train.
The tree which has thick trunk is called Bottle tree.  It came from Queensland Australia.  Water is in the trunk.

これはショッピングモールの近くのセントラル駅です。駅の前には芝生の広場があります。ショッピングの後は芝生の上に座ってホストファザーを待ちました。お父さんは駅のすぐ近くで働いています。私たちは電車で家に帰りました。幹が膨らんでいる木はボトルツリーと言います。オーストラリア、クイーンズランドが原産です。幹の中に水が入っています。

1.22 Wed   Beach (South Bank Parkland)

Science Center

Science Center at South Bank
I  went to the Science Center with my host sister and her brothers.  There are many exhibits of chemistry and trick art.

ビーチのようなブリスベンのプール

This is the Beach in the middle of Brisbane.  The Brisbane river is just in front of it. There are many buildings along the river.

ホストシスターと兄弟たちと一緒にサイエンスセンターに行きました。たくさんの化学やトリックアートの展示がありました。これはブリスベン市中心のビーチです。目の前にはブリスベン川があり、周辺にはたくさんのビルがあります。