クラブ活動-ESS同好会 最新情報(2013年11月24日)

ESS Jack o’ Lantern Carving (ESS同校会 ハロウィーン カボチャランタン)

In ESS we carved Jack o’ Lanterns just before Halloween. It was the first time for everyone to do this. In groups, we worked on our design and carved pumpkins by ourselves. We had three pumpkins, saws and lots of kitchen towels and gloves. First, we cut the tops of the pumpkins and scooped out the seeds.  Then we worked on our original designs, traced the patterns on the pumpkins and started carving. It was messy but fun. We got the job done in about an hour. Pretty good for the first time!
(ESS同好会で、ハロウィーンの前にカボチャのカービングをしました。生徒にとっては初めての経験で、デザイン作りからカービングまで自分たちで挑戦しました。まずカボチャの上を切り取り、種などを出します。それからオリジナルのデザインにそって、カービングを始めます。少々汚くなりますが、とても楽しいです! 約1時間で終わりました。初めてにしてはよくできました。)