クラブ活動-ESS同好会 最新情報(2016年10月31日)

HAPPY HALLOWEEN!

ESS2016③

Recently, the students and staff at Otsuma Tama Jr. and Sr. High School were welcomed to school by some scary faces at the entrance. Yes, the students of ESS celebrated the coming of Halloween by carving Jack O’Lanterns. The students worked hard at creating many different designs and carving the faces in their pumpkins. It was sometimes a little messy but a lot fun. We hope we could share in our enjoyment! Happy Halloween!

ESS2016① ESS2016②

ESS同好会では、今年も毎年恒例のハロウィーンカービングを行いました。同好会の中1・中2が作成したJack O’ Lanternに玄関で迎えられ、季節を感じることができました。生徒たちは様々なデザインを考えたり、自分好みの顔を作るのに一生懸命でした。パンプキンの中をくりぬいたりする作業は、手も汚れてしまい苦労する点もありますが、できあがったJack O’ Lanternを、他の生徒たちと一緒に楽しめるのも嬉しいです。Happy Halloween!