クラブ活動-ESS同好会 最新情報(2015年10月31日)

HAPPY HALLOWEEN!

This year ESS did its annual Jack O’ Lantern carving. In teams, students designed and carved four pumpkins into friendly and scary faces. The students first chose a pumpkin and cleaned out the inside. Next, they drew a face and cut out the pieces, creating
their very own scary Jack O’ Lantern. One team carved a giant spider on the back of their Jack O’ Lantern by scraping away the orange outer skin of the pumpkin. It looked great!

The Jack O’ Lanterns were placed at the entrance of the school so everyone had a chance to see them.

ESS同好会では、今年も毎年恒例のハロウィーンカービングを行いました。生徒達は4つのグループに分かれ、パンプキンのカービングをデザインし、親しみやすいのや怖い顔にカービングしました。手順としては、パンプキンを選び、中をくりぬいてきれいにし、顔を描き、細かい部分をカットし、自分達自身のJack O’ Lanternを作っていきます。高校生のグループは、裏側に大きなクモをデザインし、パンプキンのオレンジの皮をこすり取って仕上げました。とても上手にできました!

仕上がったパンプキンは、数日間玄関入り口に飾られ、他の生徒も見て楽しみました。

2015 ESS Halloween ① 2015 ESS Halloween ②
2015 ESS Halloween ③ 2015 ESS Halloween ④