クラブ活動-ESS同好会 最新情報(2018年10月31日)

ESS Halloween Pumpkin Carving

(中学部の代表者が英語で書いた記事です)

When is a moment when you feel autumn?

Our ESS members feel autumn by carving Jack O’Lanterns. On October 31st, twenty students from junior high school first graders to high school first graders made Jack O’Lanterns. Every Jack O’Lantern was finished full of personality. You have an image that Jack O’Lanterns have been made from only pumpkins, don’t you? Actually… before Halloween culture spread to America, Jack O’Lanterns were made from turnips!! In America, the turnip yield was small, so pumpkins were used instead. It’s interesting!! Please check it yourself. You will find other interesting facts.
HAPPY HALLOWEEN!

皆さんはいつ「秋」を感じますか?
私達、ESS同好会の会員は、ハロウィーンのパンプキンカービングをする時期になると「秋」を感じます。10月31日、中1~高1までのESS同好会員20名が集まり、それぞれの個性に合った、ジャックオーランタンを作りました。皆さんは、ジャックオーランタンは、カボチャしか使われないと思っていますか?実は、ハロウィーンがアメリカで広まる前は、ジャックオーランタンは「カブ」から作られていたのです!アメリカでは、カブがあまり採れなかったので、カボチャが代わりに使われるようになりました。面白いですよね!皆さんも、色々調べると、面白い事実が見つかるかもしれませんよ。HAPPY HALLOWEEN!

ESS

▼ 制作の様子